Nadakah peningkatan motivasi kecergasan? Saya tidak akan kot gula anda. Tidak kira apa yang ibumu memberitahu anda, tidak semua impian menjadi kenyataan. Sekiranya anda berumur 40-an dan mempunyai pekerjaan 9 hingga 5, anda tidak akan menjadi Warren Buffet atau berjalan di bulan di sepanjang hayat ini. Sekiranya anda tidak dapat mengira perubahan di kedai, anda tidak akan menjadi Einstein seterusnya. Dan jika anda mengacaukan badan anda dengan ubat-ubatan, makanan ringan dan alkohol, jangan mengharapkan ia berfungsi pada puncaknya. Walaupun perkara-perkara tertentu tidak dapat diubah, itu tidak bermakna anda harus berputus asa. Anda mungkin tidak dapat memulakan semuanya, tetapi anda boleh memanfaatkan sepenuhnya apa yang telah anda miliki.

Jadi, jika anda mencari petua motivasi kecergasan, di sini anda pergi!

The Body Remembers All

Tubuh anda mengingati segala-galanya, termasuk segelas wain tambahan yang anda telah 10 tahun yang lalu atau kotak kue yang anda makan malam tadi. Ia mungkin tidak akan dipaparkan dengan segera, tetapi akhirnya akan berlaku.Orang ramai tidak hanya bangun pagi dengan penyakit jantung, kolesterol tinggi, obesiti dan penyakit kronik yang lain. Masalah ini mengambil masa bertahun-tahun untuk berkembang, hasil daripada pemakanan yang buruk, kekurangan senaman, dan pilihan gaya hidup yang salah. Genetik memainkan peranan tetapi bukan faktor penyumbang tunggal. Apa yang anda makan dan minum, berapa banyak anda tidur, dan cara hidup anda lebih banyak daripada gen anda.

Mungkin anda adalah salah seorang dari mereka yang merasa berhak untuk makan dan minum"fitness motivation"semuanya kelihatan kerana mereka hanya mempunyai satu nyawa. Sekiranya saya mempunyai nikel untuk setiap kali saya mendengarnya ...."Baiklah, saya hanya tinggal sekali. Saya ingin menikmati semua yang ditawarkan oleh kehidupan. "   Adakah anda benar-benar berfikir bahawa apabila anda berusia 80-an, anda akan ingat cookie yang anda miliki setiap hari selepas bekerja, atau makan malam yang besar yang anda perintahkan hujung minggu lalu? Sebenarnya, anda mungkin tidak mencapai usia itu, terutama jika anda gemuk atau mengalami masalah kardiovaskular. Berapa ramai orang gemuk dalam usia 80-an yang anda lihat setakat ini? Mungkin, tidak terlalu banyak.

Apa yang anda akan ingat pada tahun 80-an adalah tembakan yang anda terlepas. Anda akan merasa kasihan kerana tidak mengejar impian anda, tidak makan lebih sihat, tidak bersenam, dan bukan versi terbaik anda sendiri. Anda akan mendapati diri anda menonton TV dan melayari pemikiran majalah"Saya boleh mempunyai badan seperti itu. Saya boleh menjadi lebih bahagia, lebih sihat, dan terpenuhi. Tetapi saya telah membuat pilihan yang salah. "

Pernahkah anda membiarkan diri anda mengetahui apa yang badan anda mampu? Adakah anda mempunyai idea betapa kuatnya anda dan sejauh mana anda boleh pergi? Jika anda tahu, anda akan kagum. Hanya ada satu masalah. Anda hanya mempunyai satu pukulan. Itu sahaja.

Adakah anda mempunyai idea betapa kuatnya anda dan sejauh mana anda boleh pergi? Jika anda tahu, anda akan kagum.

Dapatkan Kembali ke Asas untuk Kesihatan yang Lebih Baik

Saya ingin dapat memberitahu anda bahawa tidak pernah terlambat untuk mula makan"fat woman eating"bersih, senaman, dan mengubah gaya hidup anda, tetapi jika saya melakukannya, saya akan berbohong.Jika kesihatan anda benar-benar merosakkan, anda mungkin tidak dapat melakukan terlalu banyak mengenainya. Tetapi anda boleh meningkatkan kualiti hidup anda dengan membuat perubahan gaya hidup kecil.   Berhenti menunda dan ambil tindakan! Itulah yang perlu anda lakukan. Hanya tekan gim, bersihkan diet anda, dan dapatkan butt anda dari sofa! Anda menghabiskan lebih banyak masa mencari alasan untuk tidak bersenam atau makan bersih daripada yang diperlukan untuk melakukan perkara-perkara ini.

Anda menghabiskan lebih banyak masa mencari alasan untuk tidak bersenam atau makan bersih daripada yang diperlukan untuk melakukan perkara-perkara ini.

Diet yang sihat adalah semua tentang kembali kepada asas-asas. Seperti Julia Child berkata,"Anda tidak perlu memasak karya-karya mewah atau rumit - hanya makanan yang baik dari bahan-bahan segar." Begitu juga untuk bersenam. Anda tidak memerlukan keahlian gim. Dari berlari dan berjoging hingga latihan berat badan, terdapat banyak cara untuk terus aktif.

Sudah tentu, jika anda ingin merobek atau menghadiri pertandingan kecergasan, anda perlu bekerja lebih keras. Tetapi sekarang kita bercakap tentang orang biasa yang hanya mahumenjadi sihat, gembira dan sesuai. Sesetengah orang baik dengan yang kecil"Bulu tambahan"  jika mereka kuat dan olahraga.

Ia adalah kamu terhadap kamu. Ini pertempuran kehendak. Tiada siapa yang akan berjuang untuk kamu.

Mulailah kecil, dengarkan badan anda, dan konsisten. Cuba mencari keseimbangan dalam hidup anda.Ia adalah kamu terhadap kamu. Ini pertempuran kehendak. Tiada siapa yang akan berjuang untuk kamu.Setiap keputusan yang anda buat hari ini akan menjejaskan kehidupan masa depan anda.Badan anda tidak lupa setengah malam tidur yang hilang, jam yang anda habiskan di sofa, atau pesta yang anda miliki setiap hujung minggu apabila anda keluar.  Hanya fikirkan masa ini anda akan melangkau latihan anda atau makan cookies yang ...