Hormon pertumbuhan manusia boleh mengembalikan jam masuk badan anda, membantu kami dengan cepat membuat otot, mengurangkan lemak, dan mengembangkan moxie, semuanya semasa menghantar tahap kecergasan melalui bumbung. Dalam mana-mana kes, dalam hal pertukaran pada HGH, terdapat kerap lebih banyak pertanyaan daripada jawapan.

Untuk membantu anda memilih sama ada anda memerlukan HGH, lihatlah Q \u0026 A yang jelas kami, yang menjawab peratusan dari semua pertanyaan yang lebih kerap ditanya dan perhatikan bagaimana anda boleh menyokong tahap normal anda sendiri hormon anabolik ini.

Beberapa individu mengayunkan kepada bahan yang disebut hormon pertumbuhan manusia dengan jangkaan bahawa ia akan membuatkan mereka berasa dan kelihatan muda. Oleh itu, pakar berpendapat bahawa kepercayaan adalah tidak wajar. Lebih-lebih lagi, lebih disesali, barang-barang ini tidak selamat.

Apa itu Hormon Pertumbuhan Manusia (HGH)?

Apa itu Hormon Pertumbuhan Manusia

HGH, yang dicipta oleh organ pituitari, pembangunan kumbang pada anak-anak muda dan belia. Ia juga berfungsi untuk mengurus organisasi badan, cecair badan, perkembangan otot dan tulang, sistem pencernaan lemak dan gula, dan mungkin keupayaan jantung. Dihantar secara buatan, HGH adalah penetapan dinamik dalam pelbagai ubat yang ditetapkan oleh doktor dan dalam pelbagai barangan yang boleh diakses secara luas melalui Internet.

Tubuh biasanya menyampaikan hormon pertumbuhan dalam organ pituitari, dan, seperti namanya, ia bertanggungjawab terhadap perkembangan sel dan pemulihan. Memperluas ketebalan pukal dan tulang tidak dapat difahami tanpa GH, tetapi ia juga menganggap bahagian penting dalam menjaga kesejahteraan semua tisu manusia, termasuk minda dan organ-organ lain yang sangat diperlukan.

Pada ketika yang dipancarkan, GH tetap dinamik dalam sistem peredaran selama beberapa minit, namun ini adalah masa yang mencukupi untuk hati mengubahnya ke dalam perkembangan yang dipertimbangkan, yang paling penting adalah komponen pembangunan seperti insulin 1, atau IGF-1, yang membual kumpulan besar sifat anabolik.

Penyelidik mula meraih GH dari organ-organ kelumpuhan pituitari pada tahun 1950-an, tetapi tidak menggabungkan HGH pertama dalam makmal hingga 1981, dengan penggunaannya sebagai ubat penaiktarafan pelaksanaan yang menjadi arus perdana dalam masa beberapa saat dari ketika itu.

Apakah Bahan Utama HGH?

 • L-LYSINE HCL:  Arginine adalah pengikis amino yang segera berubah di dalam badan menjadi oksida nitrat, yang memanjangkan urat untuk mengangkut lebih banyak oksigen dan menambah darah yang kaya kepada otot.
 • L-ARGININE HCL: Arginine  paling terkenal dengan kemampuannya untuk membantu tahap nitrik oksida (NO). Sebaliknya, ia juga boleh menyokong tahap hormon pembangunan (GH). Ia melakukan ini dengan menghalang pembentukan somatostatin, hormon yang melemahkan penciptaan GH. Dengan halangan yang diangkat, kenaikan tahap GH pada dasarnya.
 • ACETYLCYSTEINE:  Acetylcysteine ​​adalah penghancur amino yang melindungi sel-sel otot dari bahaya oksidatif yang berlaku di tengah-tengah aktiviti, dan membantu dalam penyembuhan mereka. Ia juga telah ditunjukkan untuk meningkatkan ketekunan otot, menaikkan kemalangan lemak, dan membantu tahap NO.
 • SCHIZONEPETA:  Herba Jepun ini sememangnya difahami kerana keupayaannya menaik taraf kapasiti yang tidak boleh dilarutkan dalam badan, dan akibatnya sering digunakan untuk memperjuangkan kerap biasa. Pemeriksaan menunjukkan bahawa ia juga boleh membantu merawat keadaan kulit tertentu, contohnya, dermatitis, psoriasis, dan ruam.
 • L-GLUTAMINE:  Glutamin juga boleh mengembangkan generasi GH. Para saintis di Louisiana State melaporkan bahawa subjek-subjek yang mengambil amino ini mengakibatkan peningkatan dalam tahap GH sejam setengah selepas pengambilan. Glutamin juga penting untuk kapasiti kapas yang tidak sesuai, yang menunjukkan masa tambahan dalam struktur teratas.

Gabungan eksklusif penekanan ini dalam perkadaran unik mereka, seperti yang terdapat dalam GF-9, bertanggungjawab untuk pengembangan 682 peratus dalam tahap GH yang dilaporkan dalam kajian klinikal lewat.

Adakah Tawaran HGH Terapi Anti Penuaan?

HGH mempunyai kesan besar pada komposisi badan kita. Individu yang mempunyai kekurangan HGH yang perlu diberi perhatian, secara besar-besaran kerana sakit pituitari, telah meluaskan lemak badan dan mengurangkan ketebalan tulang yang banyak dan berkurangan. Perkembangan ini dalam pesakit HGH yang tidak mencukupi menyalin matang.

Antusiasme untuk menggunakan GH untuk menukar perubahan berkaitan usia ini dalam tarikh dewasa yang mantap kepada kajian oleh Dr. Rudman dan lain-lain yang diedarkan pada tahun 1990 di New England Journal of Medicine. Kajian ini mendapati bahawa sebilangan kecil lelaki yang berpengalaman yang diberikan HGH menyaksikan peningkatan yang besar, otot yang berkurangan kepada lemak, dan ketebalan tulang yang lebih baik.

Adakah HGH Really Helpful untuk Anti-Penuaan?

Terdapat banyak penghakiman yang sesat berkaitan dengan hormon pembangunan. Adalah penting untuk memahami apa bahagian HGH memainkan berbanding matang. Adalah lebih baik untuk mempunyai data yang hebat tentang perkara-perkara ini sebelum bergantung kepada mereka.

Begitu juga asas untuk tidak mengambil data dari dialog yang berlaku di laman web organisasi yang menawarkan item-item ini.

Pertukaran ini adalah palsu dan bertujuan untuk menyebarkan bit gosip. Ini tidak sepatutnya diambil sebagai sumber data pepejal. Sebilangan besar kekeliruan adalah kesan selepas perbincangan ini.

Barang-barang ini tidak selamat. Ia tidak bijak untuk membawa bahaya besar dengan kesejahteraan anda.

Penggunaan Umum HGH

manfaat HGH

HGH dicipta pada tahun 1985 dan disahkan oleh FDA untuk kegunaan tertentu pada anak-anak dan orang dewasa. Pada anak-anak, infus HGH disahkan untuk merawat masalah pendek yang tidak jelas dan tambahan pembangunan yang buruk kerana pelbagai sebab terapeutik, termasuk:

 • Gangguan Turner, isu keturunan yang mempengaruhi peningkatan wanita muda
 • Gangguan Prader-Willi, isu keturunan fenomena yang mencipta nada otot yang lemah, tahap hormon seks yang rendah, dan sentimen rasa lapar yang mantap
 • Kekurangan buah pinggang yang berterusan
 • Kekurangan HGH atau kekurangan
 • Kanak-kanak muda mengandung sedikit untuk usia kehamilan

Di kalangan orang dewasa, pengesahan HGH termasuk:

 • Penyakit usus pendek, keadaan di mana suplemen tidak dimakan secara sah kerana malady usus yang melampau atau pemindahan pembedahan sebahagian besar saluran pencernaan kecil
 • HGH tidak mencukupi kerana tumor hipofisis tidak biasa atau rawatan mereka
 • Penyakit otot yang menjengkelkan dikaitkan dengan HIV / AIDS

Walau bagaimanapun, penggunaan yang paling banyak diiktiraf untuk HGH bukanlah FDA yang diperakui. Beberapa individu menggunakan hormon itu, bersama dengan ubat-ubatan peningkatan lain untuk melaksanakan, sebagai contoh, steroid anabolik yang cuba membina otot dan meningkatkan pelaksanaan atletik. Namun kesan HGH terhadap pelaksanaan olahraga tidak jelas.

Oleh kerana tahap HGH badan biasanya berkurangan dengan usia, ada yang sepatutnya menentang pakar yang telah menebak dan menjamin bahawa barang-barang HGH dapat mengubah masalah runtuh yang berkaitan dengan usia. Begitu juga, kes-kes ini juga bermasalah. Penggunaan HGH untuk pemusnahan yang matang bukanlah pengesahan FDA.

Walau bagaimanapun, beberapa individu memperoleh HGH yang disuntik daripada pakar yang menyokongnya untuk tujuan luar (menggunakannya yang tidak ditegaskan oleh FDA) dan melalui kedai ubat-ubatan Internet, terhadap pusat-pusat matang dan tapak.

Bagaimana HGH Menyumbang kepada Proses Penuaan?

Dari lahir hingga mati, tubuh kita terus berubah. Bagaimana pula dengan kita meneliti apa yang berlaku ketika kita berumur. Apabila anda mempunyai organ pituitari yang biasanya berfungsi, hormon pembangunan manusia (HGH) menambah prosedur ini.

Apabila kita hamil, kita mula membina kualiti otot dan sistem deria kita. Salah satu perkara pertama yang kita fikirkan bagaimana untuk melakukan seperti bayi adalah pusat mata kita. Pada usia dua tahun, perbendaharaan kata kami mula membuahkan hasil. Sebagai kanak-kanak kecil dan anak-anak muda, kita mula mewujudkan kawalan otot yang lebih baik dan kemampuan mesin. Kemudian, pubescence menyebabkan perkembangan pantas dan perubahan hormon. Apabila kita bergerak ke peringkat dewasa, kita berhenti mengembangkan dan mengembangkan pembangunan fizikal. Kami mempunyai HGH untuk mengucapkan terima kasih atas sebahagian besar penambahbaikan ini.

Pada 30-an dan pertengahan 40-an, tahap HGH dalam badan kita mula merosot. Sistem pencernaan kami menyederhanakan, mewujudkan "penyebaran yang sederhana" yang mana pelbagai individu cuba untuk menjauhinya. Antara usia 40 dan 65, kita melihat penurunan kualiti otot kita, di samping visi dan pendengaran kita. 50-an hingga pertengahan 60-an mungkin membawa beberapa penyakit psikologi juga.

Melangkah ke 60-an dan lalu, kulit kita ternyata kurang fleksibel. Sendi dan tulang kami mungkin lemah. Keadaan terapeutik seperti penyakit koronari atau tumor menjadi lebih mungkin kerana tubuh kita tidak dapat membaiki diri seperti cara mereka digunakan. Sekarang, tahap HGH di dalam badan kita menonjol kelima atau kurang dari apa yang mereka sedang di tengah-tengah remaja.

Peguambela kes HGH bahawa hormon itu dapat membantu menurunkan atau bahkan membalikkan prosedur yang matang ini. Mereka mengatakan bahawa membawa langkah HGH ke dalam badan mereka telah membantu mereka dengan segala-galanya dari pengurangan berat badan untuk membetulkan kemudaratan daripada kekecewaan jantung kongestif.

Apakah Penggunaan Tradisional Hormon Pertumbuhan Manusia?

Penggunaan Hormon Pertumbuhan Manusia

Walaupun kita pada dasarnya menangkap angin rawatan hormon pertumbuhan manusia dalam hubungan perdebatan, ia mempunyai pekerjaan perubatan tulen. Kekurangan hormon pertumbuhan adalah satu masalah yang boleh berlaku pada kedua-dua kanak-kanak dan orang dewasa.

Kanak-kanak dengan GHD boleh menjadi kurang dari 2 kali setiap tahun, bukti bahawa terdapat sesuatu yang salah dengan tahap HGH mereka. Glukosa anak kecil mungkin lebih rendah daripada biasa, dan pembangunan seksual ditangguhkan. Seorang endokrinologi lebih kerap daripada tidak membuat penentuan terakhir. Beberapa orang dewasa boleh membuat GHD berikutan datang ke pembangunan fizikal, atau jika organ pituitari mereka dicederakan oleh sesuatu seperti kecederaan atau rawatan radiasi.

Kesan-kesan sampingan menggabungkan otot yang diperluas ke bahagian lemak, mengurangkan otot dan jisim tulang, tahap kecergasan rendah dan rehat yang lemah. Ia penting untuk diperhatikan bahawa kesan sampingan ini mesti berasal dari kekurangan hormon yang tulen dan bukan sekadar kehilangan HGH biasa yang berjalan dengan prosedur matang. Sekali lagi, ahli endokrinologi boleh menjalankan ujian untuk mengetahui sama ada masalah yang tidak mencukupi sebenarnya adalah masalah.

HGH adalah rawatan yang menguntungkan untuk kekurangan hormon pembangunan. Setiap hari infus meningkatkan kesan sampingan di kedua-dua kanak-kanak dan orang dewasa dengan GHD. Ia penting untuk diperhatikan bahawa HGH hanya berjaya jika disampaikan melalui infusi.

Asid perutakan memisahkannya jika tertelan, jadi infusi menyampaikannya terus ke sistem peredaran darah. Infusi ini juga membenarkan pengumpulan HGH terbaik untuk memasuki badan. Pil, percikan atau serbuk hampir tidak memberi impak kepada tubuh.

Hormon pertumbuhan manusia juga berkuasa dalam merawat kelemahan otot yang dikenal pasti dengan HIV atau AIDS. Kemakmurannya dengan kemudaratan otot yang menyembuhkan adalah salah satu sebab pesaing mempunyai kecenderungan untuk mengambil inframerah HGH, walaupun pada hakikatnya ia adalah bahan larangan dalam permainan. Pelbagai jurulatih mempercayai ia mempercepatkan prosedur pembaikan untuk otot-otot yang terkoyak dan pembedahan.

Apakah Kajian terkini mengenai HGH?

Kajian mengenai HGH

Dalam satu percubaan, penganalisis mencadangkan dua belas lelaki pepejal, berusia 61 hingga 81, dengan HGH selama enam bulan. Kajian itu menunjukkan hasil yang mengejutkan. Lelaki melaporkan peningkatan cenderung jisim badan, pengurangan nisbah otot kepada nisbah nisbah lemak, meluaskan fleksibiliti kulit, peningkatan temperamen dan kenaikan positif dalam ketegangan dan glukosa. Ia juga mencetuskan kesan bahawa organ seperti jantung dan buah pinggang benar-benar mula kembali ke saiz biasa (organ-organ penting kita mempunyai kecenderungan untuk berumur kontrak). Kajian itu menunjukkan bahawa HGH sebagai dadah kejadian supernatural dalam memerangi kesan-kesan matang.

Dengan menggunakan penemuan ini sebagai titik pemula, pakar menilai pelbagai cara cara HGH dapat membantu orang tua. Pesakit yang mendapat dari pinggul yang patah atau pembedahan tulang yang lain mungkin lebih cepat.

Meletakkan pesakit dengan kehilangan otot boleh menggunakan HGH untuk membantu merombak apa yang telah disia-siakan. Hasil yang berpotensi tidak dapat diukur, dan apabila kajian itu menyentuh media berita, kemasukan tenaga yang diukur melalui kumpulan kesejahteraan dan makanan.

Walau bagaimanapun, editor diari menumpukan perhatian bahawa kajian lanjut adalah penting. Lebih jauh lagi, kajian itu tidak mengecualikan wanita, jadi tidak ada peluang untuk mengetahui sama ada tubuh wanita akan bertindak balas terhadap infusi itu dengan cara yang sama.

Begitu juga, lelaki-lelaki itu disemai selama enam bulan. Tidak ada kajian mengenai kesan jangka panjang atau penyalahgunaan hormon pada tubuh lelaki. Para penganalisis juga mengakui bahawa hanya dengan alasan bahawa organ-organ dan otot-otot lelaki berkembang lebih besar, tidak ada pengesahan bahawa mereka semua lebih berkebolehan atau lebih baik.

Jurnal Perubatan New England membetulkan artikel dengan pengisytiharan penerbitan yang membaca: "Pemahaman kita tentang hormon pembangunan, hubungannya dengan hormon yang berbeza, dan peraturan sistem penghadamannya adalah luas. Walaupun hakikat bahawa aktiviti dan kelebihannya benar-benar jelas pada anak-anak dengan hormon pembangunan tidak mencukupi, mereka tidak berada dalam tahap yang sedikit jelas dalam orang dewasa ".

Apakah kesan sampingan HGH?

Kesan Sampingan HGH

Menambah HGH tambahan kepada badan kita mungkin tidak banyak. Selain itu, walaupun terdapat fakta bahawa sesetengah kajian telah menunjukkan bahawa kemajuan HGH menyerupai pembangunan otot dan pengurangan otot kepada penipuan lemak pada individu yang lebih berpengalaman, kajian tidak menunjukkan peningkatan perbandingan dalam kualiti atau penerusan.

Walaupun fakta bahawa tiada penerokaan formal wujud untuk menunjukkan tanpa keraguan bahawa HGH bertindak sebagai rawatan anti-penuaan, anda boleh menemukan testimoni kasual di mana-mana. Pesakit yang yakin - lelaki dan wanita, muda dan tua - di mana-mana di seluruh negara membayar lebih daripada $ 15,000 setiap tahun untuk bulan ke bulan infus HGH.

Sebahagian besar daripada pesakit ini menuntut agar infus itu memulihkan kekuatan, daya hidup dan kesejahteraan mereka, dan juga mengurangkan kedutan dan meningkatkan kulit mereka. Bagaimanapun - dan ini adalah biggie - menggunakan HGH untuk niat anti penuaan adalah haram.

Untuk mendapatkan ubat untuk rawatan HGH, anda mesti mempunyai pengesahan dengan cara ujian darah bahawa tahap hormon anda kurang. Banyak pakar mengesahkan hormon untuk anti penuaan dalam mana-mana kes tetapi dari semasa ke semasa ditimbulkan. Ia juga menyalahi undang-undang untuk menggunakan HGH tanpa pengawasan pakar, yang memberikan kebanyakan tawaran dalam talian hormon yang menyalahi undang-undang.

Pencarian dalam talian untuk "pembelian HGH" menghasilkan lebih daripada seperempat juta hits. Walau apa pun, Suruhanjaya Perdagangan Persekutuan (FTC) memberi amaran kepada pembeli bahawa tiada bukti kukuh untuk menaikkan mana-mana kes yang HGH dapat menghidupkan kembali masa, membantu anda menjatuhkan pukulan dalam seketika atau mengembangkan otot yang lebih besar.

Banyak pengiklan yang menawarkan HGH mereka sebagai pil, percikan atau serbuk. Seperti yang kita telah membincangkan beberapa ketika baru-baru ini, laluan utama yang kuat untuk badan anda menyiapkan HGH adalah melalui infusi. Begitu juga, FTC memberi amaran terhadap mana-mana organisasi yang menawarkan perkara yang menjamin untuk membantu penciptaan HGH badan anda.

Mungkin ada pengesahan bahawa HGH adalah kesejukan pemuda, namun terdapat banyak pengesahan bahawa HGH dapat membawa beberapa gejala tulen. Orang dewasa yang menggunakan HGH boleh membina mana-mana yang disertakan:

 • Bengkak di lengan dan kaki
 • Perkembangan tulang pelik
 • Hipertensi
 • Sakit sendi
 • Gangguan laluan Carpal
 • Sengsara bersama
 • Sengsara otot
 • Edema
 • Diabetes
 • Sambungan tisu dada

Beberapa pakar bahkan cemas bahawa penyalahgunaan HGH boleh menyebabkan tumor.

Bagaimana Meningkatkan Tahap GH tanpa Suplemen HGH?

Dua pertimbangan utama yang menambah tahap GH yang diperluaskan ialah yang anda boleh mengawal tanpa ubat-ubatan: menyiapkan berat dan berehat. Semakin banyak anda bersenam, lebih banyak GH yang anda pelepasan biasanya. Satu kajian lewat menyaksikan kenaikan yang menguntungkan dalam mengalir GH dan IGF-1 selepas latihan rintangan luar biasa dalam perhimpunan lelaki yang disediakan namun mendapati tiada perbezaan besar dalam lelaki tidak terlatih yang melakukan senaman yang sama.

GH juga dipancarkan semasa anda berehat, dan kajian telah menunjukkan kenaikan di tahap GH pada permulaan rehat yang mendalam, jadi mendapatkan yang ditetapkan tujuh hingga sembilan jam untuk setiap malam adalah kunci untuk menjaga GH. Rejimen makan adalah titik pusat ketiga dalam memastikan tahap GH teratas. Adalah penting untuk makan rutin makan laras. Makan untuk terus cenderung juga penting; Penambahan lemak menggalakkan hormon pertumbuhan yang rendah.

Apakah Risiko Biasa untuk mengambil Suplemen HGH?

Bahan-bahan HGH

Hormon pertumbuhan manusia boleh membawa pelbagai tindak balas untuk orang dewasa pepejal, termasuk:

 • Gangguan laluan Carpal
 • Bengkak di lengan dan kaki
 • Sakit dan otot siksaan
 • Bagi lelaki, pertumbuhan tisu payudara (gynecomastia)
 • Hormon pembangunan manusia juga boleh menambah keadaan, contohnya penyakit kencing manis dan koronari.

Sesetengah peperiksaan mencadangkan bahawa tindak balas ubat-ubatan hormon pembangunan manusia mungkin lebih tinggi pada orang dewasa yang lebih berpengalaman daripada individu yang lebih muda. Memandangkan siasatan bunyi orang dewasa yang mengambil hormon pembangunan manusia adalah jangka pendek, tidak jelas sama ada tindak balas itu tidak dapat dielakkan menyebarkan atau menjadi lebih teruk.

Adakah HGH Datang dalam Struktur Pill?

HGH secara teratur diarahkan sebagai infusi di bawah kulit. Beberapa laman web menawarkan sejenis pil hormon pertumbuhan manusia dan kes yang menghasilkan hasil seperti jenis ubat yang diperkenalkan. Sekali-sekala makanan tambahan ini dipanggil pembebasan hormon pembangunan manusia. Sebaliknya, tidak ada pengesahan bahawa kes-kes ini adalah sah. Dengan cara yang sama, tidak ada pengesahan bahawa penawar homeopati menjamin untuk mengandungi kerja hormon pembangunan manusia.

Di manakah saya boleh mendapatkan tambahan hormon pertumbuhan manusia?

HGH boleh didapati melalui preskripsi doktor. Klinik yang berbeza mempunyai pengalaman praktikal dalam mengenali kekurangan GH dan membuat analisa. Bagi individu yang memerlukan kebolehan GH, pakar boleh menyokong IGF-1 yang tidak disemai. Sekalipun tidak luar biasa, memperoleh HGH melalui cara yang haram boleh berbahaya - anda tidak boleh pasti apa yang anda benar-benar mendapat-dan sangat berlebihan.

Tinjauan Suplemen Hormon Pertumbuhan Manusia Terbaik (HGH)

1.GenF20 Plus

GenF20 Plus

GenF20 Plus HGH bekerja melalui menyegarkan peranan kelenjar pituitari untuk mengedarkan hormon kemajuan baru yang memperkuat semua organ tubuh. GenF20 Plus mengandungi acai, teh hijau dan ekstrak resveratrol. Bahan semulajadi mereka menjadikannya lebih selamat dan lebih berkesan dalam membantu melepaskan HGH semula jadi dari badan. Produk ini berfungsi dengan baik. Ia telah dicuba oleh berjuta-juta. Ramai orang mempunyai pengalaman yang baik menggunakan produk ini.

Kualiti: Cemerlang (A +)

Kemudahan penggunaan: Sangat Mudah (A +)

Kepuasan pelanggan: Cemerlang (A +)

Jaminan: 67 Hari

Preskripsi: Tidak

Laman web: www.GenF20Plus.com

Keselamatan Laman Web: Sangat Selamat (A +)

Penilaian: 4.8 / 5

2. GenFX

GenFX

Jenama produk ini juga merupakan ubat bukan preskripsi yang telah menunjukkan keputusan yang sangat baik dalam ujian. Produk ini boleh menawarkan anda cara terbaik untuk mendapatkan kembali tenaga dan bantuan anda, serta melihat dan merasa lebih muda ketika menghadapi pertempuran penuaan .

Kualiti: Cemerlang (A)

Kemudahan penggunaan: Sangat Mudah (A)

Kepuasan pelanggan: Cemerlang (A)

Preskripsi: Tidak

Laman web: www.GenFx.com

Keselamatan Laman Web: Sangat Selamat (A +)

Penilaian: 4.7 / 5

3. Novex Biotech Growth Factor-9

Novex Biotech Growth Factor-9

Dengan matlamat akhir yang spesifik untuk memberikan tahap sokongan HGH kepada anda, anda tidak perlu berbuat apa-apa selain melayari Faktor Pertumbuhan Novex Biotech-9. Di atas peluang yang dirancang dengan persamaan hormon pembangunan manusia untuk kualiti terbaik yang menggabungkan Secretagogue yang akan meningkatkan kesejahteraan umum dan perangai anda serta mempercepatkan proses penyembuhan selepas aktiviti yang luar biasa.

Cuba jangan biarkan usia anda menyederhanakan perkembangan anda! Anda tidak akan terlepas dengan penyokong HGH keistimewaan sekiranya anda memutuskan untuk menggunakan suplemen hebat ini!

Penilaian: 4.6 / 5

4. Tinggi Labs Energy HGH Complete

Persamaan untuk memberikan anda persamaan "kesejukan belia", High Energy Labs 'HGH Complete adalah serbuk rasa hebat yang mengandungi aminos, enhancers, releasers, dan reinforcements pembangunan yang kuat untuk keputusan HGH yang ideal. Bertegas untuk memperluas daya hidup anda, menaikkan pembinaan jisim badan, dan meningkatkan pemulihan dan juga pelaksanaan, HGH Complete adalah segala-galanya yang dapat anda impikan untuk pendukung hormon pembangunan manusia.

Penilaian: 4.4 / 5

5. HGF-1

Untuk tahun kedua berturut-turut, HGF-1 adalah suplemen HGH # 1. Ia bergabung dengan campuran tepat yang berlesen untuk membuat suplemen HGH yang berkesan tetapi selamat. Sama ada anda seorang pengangkat berat badan yang berharap untuk memasukkan kecenderungan otot, cuba melupuskan "tayar tambahan" di pinggang anda, atau pada dasarnya perlu melihat dan merasa lebih muda, HGF-1 adalah pilihan hebat. HGF-1 mengiringi 60 pensijilan wang tunai hari, jadi jangan biarkan pelekat anda menakutkan.

Penilaian: 4.4 / 5

6. Labs Cellusyn Avatropin

Ia adalah suplemen yang kuat. Ia ditakrifkan kerana lelaki dan wanita yang matang, walaupun fakta bahawa sesiapa sahaja boleh mendapat keuntungan darinya. Apa yang kita sukai tentang Avatropin adalah penambahan berat badannya. Tonalin CLA, Forskolin dan Alpha Lipoic Acid adalah pesaing lemak yang berkesan yang ditaja oleh bukit pemeriksaan. Bermula pada hanya $ 49.95.

Penilaian: 4.2 / 5

7.HAI Sukan HGHpro

AI Sports HGHpro

Ia digariskan oleh AI Sports Nutrition. Di sana-sini para promoter HGH boleh membawa beberapa jenis rendah. Sebaliknya, HGHpro bertujuan untuk songsang. Ia akan memberi anda kesan hormon pembangunan manusia yang kekal tanpa menghadapi tahap rendah kerana persamaan yang sengit! Menyokong HGH anda ke tahap yang mantap dengan elemen terlindung dan biasa untuk hasil yang anda perlukan sekarang.

Penilaian: 4.3 / 5

8. Semangat HGH

Ia dihasilkan untuk lelaki dewasa. Ia mengandungi gabungan intensif HGH memperkuat dan testosteron memperluaskan perlengkapan. Ia bukan sahaja membantu penambahan otot, pengurangan berat badan dan kecergasan, tetapi ia juga menggabungkan "kompleksiti keefektifan seksual" yang akan mengembangkan karisma, dan membantu anda mendapatkan dan mengekalkan ereksi. Bermula pada hanya $ 24.95 untuk satu bulan bekalan, Mencegah HGH adalah satu nilai yang luar biasa.

Penilaian: 4.6 / 5

9. Symbiotropin nukrututil

Nutraceutics Symbiotropin

Tambahan HGH ini dibuat dan dibina untuk membantu memajukan struktur hormon badan. Dirancang oleh doktor di Nutraceutics, Symbiotropin adalah satu keperluan yang tidak dapat dipertikaikan mengenai perkara yang membantu anda mempunyai keupayaan untuk bergerak sebagai muda seperti yang anda rasa! Ia juga akan membantu anda membawa badan anda ke peringkat seterusnya.

Penilaian: 4.4 / 5

10.USPlabs PowerFull

USPlabs mengenal pasti PowerFULL dengan tempat kejadian untuk mengagumkan dengan cara yang benar-benar dapat mengembangkan tahap GH anda. Memberi penumpuan HGH yang biasa akan membantu anda untuk meningkatkan secara drastik dalam pembangunan otot dan meningkatkan kualiti, ketabahan, dan kekuatan anda. Segala-galanya yang anda perlukan untuk sokongan dalam hormon pembangunan untuk hasil yang anda perlukan adalah pemikiran yang mendalam, resipi otot yang dapat menawarkan PowerFULL.

Penilaian: 4.5 / 5

11. Stok Pemakanan Generik GHniversal

Ini bukanlah tambahan HGH biasa anda. GH Stack adalah suplemen yang kuat dari Pemakanan Sejagat yang berfungsi sebagai salah satu badan anda untuk menyampaikan HGH secara teratur, tidak peduli kepada item yang berbeza yang hanya menguruskannya. Anda akan mempunyai keupayaan untuk meningkatkan penggabungan protein, menurunkan katabolisme, memanjakan pemanjangan massa, dan mengurangkan banyak lemak kerana bantuan dalam penciptaan hormon pembangunan.

Penilaian: 4.2 / 5

12. MHP Secretagogue-One

MHP Secretagogue-One

Ia terdiri daripada asid amino dan suplemen yang bertujuan untuk membantu penciptaan hormon pertumbuhan badan kita. Dengan kenaikan tahap HGH, tubuh mempunyai kapasiti meningkatkan pelaksanaan, menyingkatkan masa penyembuhan, dan memberi sokongan kepada kerangka tahan bunyi. Secratagogue One adalah suplemen untuk memajukan bangunan jisim otot sambil mengurangkan lemak dan menyederhanakan tanda-tanda penuaan yang ketara.

Penilaian: 4.1 / 5

Pokoknya

Jangan cuba mengambil suplemen HGH tanpa cadangan doktor peribadi anda. Suplemen HGH boleh membantu anda berasa kuat apabila anda menjadi lebih tua. Walau bagaimanapun, terlalu banyak pengambilan suplemen HGH boleh memudaratkan badan kita.