Adakah anda merancang untuk mencari makanan yang boleh membantu anda menurunkan berat badan pada masa yang secepat mungkin?Anda tidak keseorangan.Di seluruh dunia, orang yang cuba untuk mencari diet yang betul yang boleh membantu mereka mengurangkan berat badan tetapi pada masa yang sama, mereka masih suka untuk menikmati makanan yang mereka akan makan.

Walaupun banyak diet boleh berfungsi, anda perlu ingat bahawa mencari diet yang tepat yang boleh berfungsi untuk anda adalah perkara yang paling penting. Anda perlu memastikan bahawa anda akan mempunyai diet yang anda boleh tahan dan anda benar-benar suka kerana agak jujur, jika anda tidak suka diet yang anda lakukan, mengapa anda akan tetap dengannya?

Terdapat pelbagai jenis diet popular yang boleh didapati seperti berikut:

Pelan Meal terbaik Bantuan Anda Kurangkan Berat

4 Pelan Meal Best Bantuan Anda Kurangkan Berat Cepat

  1. Diet Mediterranean   

Ini adalah sejenis diet yang dikaji dengan baik dan disyorkan untuk orang yang mempunyai masalah dengan penyakit jantung. Berdasarkan nama itu sendiri, anda boleh memberitahu bahawa ini adalah jenis diet yang melibatkan produk makanan yang diambil dari Laut Mediterranean. Jika anda ingin mencuba diet ini, anda boleh mengharapkan ia akan melibatkan banyak:

  • Sayur-sayuran
  • Ikan
  • ayam
  • Dairy
  • Minyak Zaitun
  1. Gluten Diet Percuma

Ini adalah diet yang sangat berkesan untuk orang yang alah kepada gluten. Nampaknya mereka yang tidak toleran kepada gluten cenderung mempunyai masalah dengan penghadaman mereka. Mereka yang alah kepada gluten perlu mengelakkannya. Ini agak sukar kerana banyak produk makanan yang terdapat sekarang mengandungi gluten.

Ia adalah satu perkara yang baik bahawa terdapat banyak produk makanan sekarang yang pada dasarnya bebas gluten sehingga pilihan makanan telah banyak diperbaiki. Ingat bahawa orang yang tidak alah kepada gluten di tempat pertama tidak harus mencuba diet ini kerana ini mungkin membuat beberapa perubahan dengan keadaan semasa mereka.

  1. Low Carb Diet

Ini mungkin salah satu diet yang paling popular yang boleh didapati sekarang. Ini dikenali terutamanya kerana ia secara berkesan dapat membantu orang kehilangan berat badan. Terdapat pelbagai rancangan makan yang boleh dimainkan di sekitar makanan yang boleh diambil semasa diet. Diet ini juga boleh meningkatkan kesihatan rakyat dan mengurangkan kemungkinan mendapat penyakit.

Untuk menjadikan diet karbohidrat yang rendah berkesan, terdapat keperluan untuk makanan yang kaya dengan kanji dan gula untuk dikurangkan sementara akan ada lebih banyak sayuran dan buah-buahan yang akan dimasukkan dalam diet. Padi putih dan roti putih juga perlu dielakkan.

  1. Diet Paleo

Ini diet yang telah popular sejak kebelakangan ini mungkin kerana ramai orang melihat kesan yang baik untuk melakukan jenis diet ini. Jenis diet ini berdasarkan kepada produk makanan yang telah diambil oleh nenek moyang kami. Ini adalah diet yang dikenali untuk menggalakkan penurunan berat badan dan pada masa yang sama, ini juga boleh membantu meningkatkan kesihatan orang secara umum.

Pelan Makanan Pelbagai Diet

Mungkin anda telah memilih jenis diet yang anda suka cuba. Ia hanya sesuai bahawa anda akan mencari rancangan makan yang betul untuk pergi dengan diet yang telah anda pilih. Ingatlah bahawa jika anda tidak menyukai beberapa bahan makanan yang dicadangkan, anda mungkin selalu menukarnya menggunakan resipi yang sama untuk mengekalkan rasa makanan yang menarik.

rancangan makanan untuk diet yang Mediterranean

Diet Mediterranean

Sumber: //kopiaste.org

Sarapan pagi: Pancakes

Siapa yang tidak suka pancake, bukan? Untuk menjadikannya lebih segar dan lebih sesuai untuk diet anda, buat pancake dari awal bukannya membeli campuran siap sedia. Anda juga boleh mengawal bahan-bahan yang akan anda letakkan. Ingatlah untuk memilih susu percuma lemak bukan krim penuh. Anda boleh berkhidmat pancake dengan beberapa buah segar.

Makan tengah hari: Sayuran Pot Pie

Anda mungkin ingin memastikan bahawa anda akan memilih sayur-sayuran anda sendiri yang anda mahu dimasukkan ke dalam periuk periuk yang anda akan buat. Sudah tentu, anda boleh membakarnya sendiri atau anda hanya boleh memanaskan siap sedia. Pastikan bahawa anda akan mendapat hidangan buah di sebelahnya juga.

Sticks sayur-sayuran dengan Sour Cream Dip

Sekiranya anda tidak makan sayur-sayuran yang banyak, anda boleh menjadikannya lebih menarik dengan menghirisnya ke dalam tongkat dan menambah dalam ayam krim masam yang pastinya menjadikan rasa sayuran anda lebih menarik. Sekiranya anda mahu, anda juga boleh mencelupkan tomato dalam krim masam.

Jika anda tidak ke makan sayur-sayuran yang banyak, anda boleh membuat mereka lebih menarik dengan menghiris mereka ke dalam kayu dan menambah dalam krim masam berenang yang pasti akan membuat sayur-sayuran rasa lebih menarik.Jika anda mahu, anda juga boleh berendam seketika beberapa tomato dalam krim masam.

Anda memerlukan beberapa keping udang berukuran besar untuk membuat makanan ini mungkin. Anda perlu mengasininya terlebih dahulu dalam basil semalaman. Keesokan harinya, anda boleh masak dengan minyak zaitun dan jus lemon. Anda boleh berkhidmat dengan salad dan hidangan kecil.

Anda perlu beberapa keping udang bersaiz besar untuk membuat hidangan ini mungkin.Anda perlu perapan ia pertama di selasih dalam sekelip mata.Keesokan harinya, anda sudah boleh memasak dengan minyak zaitun dan jus lemon.Anda boleh menyampaikan ini dengan salad dan hidangan sedikit buah-buahan.

Anda perlu beberapa keping udang bersaiz besar untuk membuat hidangan ini mungkin.Anda perlu perapan ia pertama di selasih dalam sekelip mata.Keesokan harinya, anda sudah boleh memasak dengan minyak zaitun dan jus lemon.Anda boleh menyampaikan ini dengan salad dan hidangan sedikit buah-buahan.

Makan dengan baik adalah sesuatu yang perlu dilakukan dengan mudah dan diet bebas gluten boleh diperbaiki bergantung kepada jumlah kalori yang perlu anda ambil sepanjang hari. Adakah anda memerlukan pelan makan 1200 kalori? Mungkin anda memerlukan sesuatu yang lebih tinggi. Anda boleh mempunyai pelan makan percuma gluten di sini.

Makan dengan baik adalah sesuatu yang perlu dilakukan dengan mudah dan gluten diet percuma boleh tetap bergantung kepada jumlah kalori yang anda perlu dalam sehari.Adakah anda memerlukan pelan 1200 makan kalori?Mungkin anda memerlukan sesuatu yang lebih tinggi.Anda boleh mempunyai pelan gluten makanan percuma yang hebat di sini.

Daripada mempunyai burrito, anda tahu bahawa sarapan taco akan lebih sihat dan lebih baik. Hanya pilih keju yang dibuat daripada keju yang dikurangkan. Cari pengganti telur yang boleh anda letakkan pada taco anda supaya ia akan menjadi bebas gluten.

Daripada harus burrito, anda tahu bahawa sarapan taco akan menjadi lebih sihat dan lebih baik.Anda hanya perlu memilih keju yang dibuat daripada keju dikurangkan.Mencari pengganti telur yang anda boleh meletakkan di taco anda supaya ia akan gluten percuma.

Anda mungkin berfikir bahawa hanya kerana ia adalah diet bebas gluten, anda tidak boleh makan telur atau mayonis lagi tetapi ini tidak berlaku sama sekali. Anda boleh membuat salad telur anda sendiri hanya mudah di mayo dan menambah beberapa keropok percuma gluten dan anda akan mempunyai salad telur yang anda pasti suka.

Anda mungkin berfikir bahawa hanya kerana ia adalah satu diet gluten percuma, anda tidak boleh makan telur atau mayonis lagi tetapi ini tidak berlaku sama sekali.Anda boleh membuat salad telur anda sendiri hanya pergi mudah pada mayo dan menambah beberapa keropok percuma gluten dan anda akan mempunyai salad telur yang anda pasti akan suka.

Sekali lagi, jumlah wortel yang anda boleh makan sangat bergantung kepada rancangan makan yang anda miliki. Ia adalah satu perkara yang baik bahawa wortel bayi bagus dan manis. Anda pastinya tidak mempunyai sebarang masalah dengan mengambilnya.

Sekali lagi, jumlah lobak merah yang anda boleh makan yang sangat bergantung kepada rancangan makanan yang anda ada.Ia adalah satu perkara yang baik bahawa lobak merah bayi adalah baik dan manis.Anda pasti akan tidak mempunyai masalah dengan mengambil dalam.

Anda perlu tahu bahawa ini adalah sekeping terbaik daging yang boleh anda dapatkan dan anda boleh memasukkannya ke dalam diet anda dengan mudah. Ingat untuk menghilangkan kulit perak yang mungkin agak sukar untuk mengunyah dan berkhidmat dengan setengah gelas beras merah.

Anda perlu tahu bahawa ini adalah sekeping terbaik daging yang anda boleh mendapatkan dan anda boleh dengan mudah memasukkannya ke dalam diet anda.Ingat untuk menghilangkan kulit perak yang mungkin sedikit sukar untuk mengunyah dan berkhidmat ini dengan setengah cawan beras perang.

Anda perlu tahu bahawa ini adalah sekeping terbaik daging yang anda boleh mendapatkan dan anda boleh dengan mudah memasukkannya ke dalam diet anda.Ingat untuk menghilangkan kulit perak yang mungkin sedikit sukar untuk mengunyah dan berkhidmat ini dengan setengah cawan beras perang.

Anda sudah tentu yakin bahawa diet karbohidrat yang rendah akan membolehkan anda melepaskan karbohidrat yang anda sukai mengambil. Ingatlah bahawa rancangan makan yang akan anda lakukan akan bergantung kepada diet rendah karbohidrat yang anda ambil. Berikut adalah contoh pelan makan yang boleh anda dapat:

Anda sudah boleh yakin bahawa diet karbohidrat rendah akan membolehkan anda untuk melepaskan karbohidrat yang anda mengasihi pengambilan.Ingat bahawa rancangan makanan yang anda akan lakukan akan bergantung kepada diet karbohidrat rendah yang anda ambil.Berikut adalah pelan hidangan sampel yang anda boleh mendapatkan:

Anda boleh yakin bahawa anda tidak akan makan ini dengan nasi atau roti tetapi anda boleh makan ini bersama-sama dengan cawan kopi atau teh anda supaya anda boleh melompat memulakan hari anda dan benar-benar memperbaikinya.

Anda boleh yakin bahawa anda tidak akan makan ini dengan nasi atau roti tetapi anda boleh makan ini bersama-sama dengan cawan kopi atau teh supaya anda boleh melompat memulakan hari anda dan benar-benar memperbaikinya.

Anda tahu bahawa mempunyai salad boleh baik untuk apa-apa jenis diet tetapi bahan-bahan yang akan anda letakkan pada salad anda adalah penting. Anda boleh menggunakan 4 daun selada besar, 2 keping daging masak, sedikit berpakaian walaupun anda boleh meletakkan lebih banyak lagi jika ia vinaigrette dan letakkan beberapa tomato dan bawang.

Anda tahu bahawa mempunyai salad boleh menjadi baik untuk apa-apa jenis diet tetapi bahan-bahan yang anda akan masukkan ke dalam salad anda adalah penting.Anda boleh menggunakan 4 daun salad besar, 2 keping bacon masak, sedikit berpakaian walaupun anda boleh meletakkan lebih jika ia adalah vinaigrette dan meletakkan beberapa tomato dan bawang.

Anda tahu bahawa mempunyai sup adalah mengisi dan juga boleh mempunyai rasa yang cukup untuk membuat anda melepaskan nafsu yang mungkin anda alami saat ini. Ini juga tidak mengandungi banyak kalori supaya tidak menyakiti diet anda.

Anda tahu bahawa mempunyai sup mengisi dan juga boleh mempunyai rasa yang cukup untuk membuat anda melepaskan keinginan yang anda boleh kini mempunyai.Ini juga tidak mengandungi banyak kalori jadi ia tidak akan menjejaskan diet anda.

Anda tahu bahawa perkara yang hebat tentang hal ini ialah ia dapat membuat makan malam anda menarik dan anda tidak akan menginginkan karbohidrat yang anda telah makan sepanjang hidup anda.

Anda tahu bahawa perkara yang besar tentang ini adalah bahawa ia boleh membuat makan malam anda menarik dan anda tidak akan keinginan untuk mereka karbohidrat yang anda telah makan semua kehidupan anda.

Anda tahu bahawa perkara yang besar tentang ini adalah bahawa ia boleh membuat makan malam anda menarik dan anda tidak akan keinginan untuk mereka karbohidrat yang anda telah makan semua kehidupan anda.

Sumber: www.primalorganicmiami.com

Anda mungkin tertanya-tanya pada masa ini apakah jenis pelan makanan yang anda akan mempunyai jika anda mengikuti bagaimana nenek moyang kita mungkin dimakan sebelum ini. Inilah pelan makan yang pasti anda boleh ikuti:

Anda mungkin tertanya-tanya pada ketika ini jenis pelan hidangan anda akan mempunyai jika anda akan mengikuti bagaimana nenek moyang kita mungkin telah dimakan sebelum ini.Berikut adalah pelan hidangan yang anda pasti boleh mengikuti:

Anda sudah tahu bahawa telur selalu dimakan oleh nenek moyang kita sejak awal masa dan ini juga sama dengan salmon. Mencampurkannya bersama boleh menjadi hebat untuk palet kerana kedua-duanya mempunyai tekstur berkrim.

Anda sudah tahu bahawa telur sentiasa digunakan oleh nenek moyang kita sejak awal masa dan ini juga adalah sama dengan salmon.Mencampurkan mereka bersama-sama boleh menjadi besar untuk palet kerana kedua-duanya mempunyai tekstur berkrim.

Anda perlu mempunyai alpukat bersama dengan banyak sayur-sayuran lain yang boleh anda dapati. Anda boleh meletakkan salad atau jenis sayur-sayuran lain dan mencampurkannya dengan tuna, minyak dan cuka. Anda akan mempunyai salad rasa hebat yang anda ingin makan dengan kerap.

Snack: Carrot Sticks dengan Mustard

Anda mungkin tidak menyedari hal ini tetapi mustard tidak mempunyai banyak kalori supaya anda dapat dengan mudah memasukkannya ke dalam diet anda. Kayu karat sentiasa menarik ramai orang yang ingin menurunkan berat badan.

Makan Malam: Kiub Daging dengan Cendawan

Anda tahu bahawa anda memerlukan sedikit daging lembu untuk menyelesaikan diet anda dan kali ini, anda mungkin mempunyai kiub lembu. Jadikan makanan anda menarik dengan menambah beberapa cendawan juga. Terdapat peluang besar bahawa anda akan menyukai apa yang anda akan makan.

Dengan semua pelan makan ini tersedia bergantung kepada pemakanan yang anda ingin lakukan, anda tahu dengan pasti bahawa ia tidak akan terlalu sukar untuk anda berpegang kepada diet anda.