Ingin tahu bagaimana untuk menghilangkan lemak belakang? Lemak pada badan adalah berita yang mengerikan. Ia tidak hanya kelihatan mengerikan, bagaimanapun, pound tambahan membawa kelemahan juga. Obesiti boleh membawa satu tan keadaan terapi, contohnya, diabetes, penyakit jantung, hipertensi, strok dan beberapa orang lain. Beberapa kajian dan kerja penyelidikan telah membuktikannya.

Obesiti boleh membunuh keyakinan diri anda dan mengurangkan keyakinan juga, yang sekali lagi boleh membawa kesan negatif yang panjang ke otak dan badan. Walau bagaimanapun, kebenaran tragis adalah, lemak pada badan, terutama lemak belakang adalah sangat biasa pada masa kini. Ia adalah oleh semua akaun semakin merosot. Lemak belakang mungkin merupakan keadaan yang lebih tulen, kerana kita mempunyai kecenderungan untuk mengabaikan ini.

Punca Umum Lemak Kembali

Sembuh lemak belakang

Tambahan lemak umumnya agregat di belakang dan dengan mudah boleh meningkatkan saiz baju anda atau bahkan saiz bra dan menjadi tanda berat badan berlebihan. Walaupun hakikat bahawa keadaan pemulihan, kualiti dan ubat-ubatan keturunan dapat membawa pengambilan berat badan, ketiadaan pergerakan fizikal dan kecenderungan khasiat yang buruk adalah penyebab yang paling banyak diakui.

Pertimbangkan apa yang anda makan dan minum setiap hari. Pertimbangkan tempat makanan anda berasal. Adakah benar bahawa mereka adalah makanan yang disediakan dengan menambah gula dan aditif, atau adakah mereka mengatakan bahawa mereka adalah makanan yang berasal dari sumber-sumber khas? Makanan yang berasal dari restoran makanan segera atau yang dibeli dalam kumpulan biasanya adalah makanan sampah.

Item rezeki ini paling tinggi biasanya lemak, kalori, pati, termasuk gula dan natrium. Badan anda memerlukan perkara-perkara ini untuk berfungsi dengan baik namun, tidak memerlukan terlalu banyak kerana kebanyakan makanan readymade datang. Rutin makan yang tinggi lemak, gula serta kalori boleh menggalakkan berat badan yang berat dan lemak belakang.

Ambil nota latihan harian anda. Sekiranya anda mendapati bahawa anda duduk sebahagian besar hari dan melakukan pergerakan fizikal yang tidak penting, anda mungkin meneruskan cara hidup yang tidak aktif. Badan anda memerlukan hotspot bahan api untuk sebarang tindakan. Ia yang pertama memecahkan apa-apa yang menanggalkan gula, maka ia menggunakan otot untuk membuang lemak. Sekiranya anda tidak menggunakan sumber bahan api ini, tubuh anda dapat mengalami kesan buruk dari sistem pencernaan yang kurang dan langkah demi langkah berat badan.

Ada yang lainsebab lemak belakang, dan itulah umur anda. Kita semua menyedari bahawa ketahanan kulit berkurang dengan usia. Ini berlaku kepada setiap seorang daripada kami dan merupakan prosedur prosedur yang matang. Lebih-lebih lagi, kulit boleh menjadi lebih kenyal dan halus pada peluang yang diletakkan di atas berat badan.

20 Cara Terbaik Untuk Menghilangkan Fast Fat Back

 1. Melangkah Cardio

Latihan kardio ini sangat kuat untuk menghilangkan lemak belakang. Mereka akan membakar kalori anda dan menguatkan otot belakang anda. Latihan popular adalah: berlari, berjalan-jalan, berbasikal atau berenang.

Arah

Senaman tidak kurang dari 30 minit, 3 atau 4 hari seminggu.

Nota: Cardio telah muncul untuk mengurangkan bahaya penyakit koronari, meningkatkan tahap kolesterol dan trigliserida anda, memperbaiki fungsi jantung anda, mengurangkan bahaya osteoporosis, dan meningkatkan jisim otot.

 1. Latihan Interval

Ini adalah pendekatan untuk membakar lemak belakang anda lebih cepat. Ia bukan hanya akan menunggang belakang, bagaimanapun, nada dan mengurangkan lemak dari mana-mana di badan anda. Buangkan lemak dan bina lemak anda setelah selesai latihan.

Arah

Satu pendekatan untuk melakukan interim berjalan untuk menyediakan adalah: Berjalan pada kadar yang bertenaga untuk beberapa minit, kembali ke tahap yang lebih sesuai selama 5 minit, kemudian mempercepatkan rutin anda untuk tambahan 2 minit.

Nota: Teruskan dengan rutin keseluruhan anda dengan cara ini selama 15-20 minit.

 1. Gunakan Latihan Berat untuk Menghilangkan Cepat Lemak Lemak

Latihan Berat

Terdapat beberapa aktiviti tertentu yang boleh anda lakukan untuk mengukuhkan belakang anda yang tidak memerlukan mesin yang unik. Sebilangan besar aktiviti ini patut dilakukan di rumah.

Arah

 • Pasang tali rintangan ke pintu gantung.
 • Tutup pintu masuk dan letakkan tempat duduk sekitar 2 kaki jauhnya dari pintu masuk.
 • Tahan tali penutup rintangan di setiap tangan dan lengkung siku anda 90 darjah. Tarik kembali tangan anda supaya bahu anda ditolak bersama.
 • Pegang kedudukan ini selama 10 saat dan pelepasan selepasnya. Rehash pergerakan 7 hingga 10 kali.

Nota: Sekiranya anda tidak merasakan rintangan yang mencukupi, gerakkan tempat duduk anda jauh dari pintu masuk atau gunakan jalur rintangan yang lebih tebal.

 1. Gunakan Latihan Jambatan untuk Menghancurkan Cepat Lemak Lemak

Dengan latihan jambatan ini, anda akan dapat menyingkirkan lemak belakang anda.

Arah

 • Berbaring di lantai di belakang anda.
 • Keluarkan lutut anda pada titik 90 darjah, bagaimanapun, pastikan paras kaki anda di lantai.
 • Angkat bawah anda sehingga belakang anda membuat garis lurus-seperti perancah.
 • Tahan di sana selama 10 hingga 15 saat dan selepas itu secara beransur-ansur menurunkan badan anda ke lantai.

Nota: Lakukan ini sepuluh hingga dua kali.

 1. Latihan Plank

Cuba senaman ini untuk nada seluruh belakang dan pusat anda.

Arah

 • Letakkan tangan bawah anda di atas lantai.
 • Pegang badan anda dengan garis lurus.
 • Pegang kedudukan lembaga ini selagi anda boleh.

Nota: Rehat dan ulangi proses ini dua atau tiga kali lagi.

 1. Push-ups

Latihan Stenosis Foraminal Neural

Ia akan membantu anda untuk melengkapkan tangan anda, perut anda, dada anda dan juga belakang anda

Arah

 • Push-up adalah satu amalan mudah yang boleh menyesuaikan pelbagai otot belakang.
 • Anda boleh membuat keputusan sama ada push-up umum atau push-up disesuaikan dengan lutut anda di atas tanah.

Nota: Lakukan satu hingga tiga set 10 push-up atau lebih banyak yang anda boleh.

 1. Latihan Dengan Berat untuk Menghapuskan Fast Fat Fast

Menggunakan berat atau mesin berat badan percuma boleh membantu anda menyingkirkan lemak belakang anda. Disatukan dengan kardio dan aktiviti penyediaan kualiti yang lain, anda boleh membaiki otot belakang anda dengan berkesan.

Arah

 • Mulailah dengan berat anda dengan baik. Anda sepatutnya mempunyai keupayaan untuk mengangkat mereka tanpa banyak ketegangan. Sekiranya anda boleh mengangkat dumbbells tanpa ketegangan sama sekali, anda tidak akan berfungsi otot anda.
 • Bent di atas lalat akan membantu menghilangkan lemak belakang atas anda. Pegang dumbbell di setiap tangan dan memutar di pinggul anda. Angkat tangan anda sehingga mereka berada di puncak bahu dan kemudian menurunkannya ke sisi anda.

Nota: Lakukan 3 atau 4 set 8 ulangan.

 1. Tekanan Bahu

Ambil dua dumbbell, satu di setiap tangan.

Arah

Pegang dumbbell dengan telinga, telapak tangan yang menghadap ke hadapan. Tekan tangan anda terus ke atas kepala anda sehingga lengan anda sepenuhnya berkembang. Turunkan secara perlahan-lahan sehingga tangan anda kembali dengan telinga anda.

Nota: Ulang 2 hingga 4 set.

Popular Yoga Poses to Get Rid of Fast Fat Fast

Yoga

Berikut adalah beberapa pose yoga yang dapat membantu anda kehilangan lemak belakang. Perbelanjaan antara 30 minit hingga sejam pada mulanya pada yoga anda. Anda boleh membina langkah ini secara bertahap hingga dua jam sehari. Dalam apa jua keadaan, berhenti melakukan asana atas peluang yang anda merasakan sengsara.

 1. Side Fierce

Berdiri semasa kaki anda bersama-sama.

Arah

Bernafas, apabila anda melengkung lutut. Buat masa ini turunkan pinggul sambil mengangkat tangan anda ke atas kepala. Pada masa ini bernafas secara beransur-ansur semasa menyentuh siku kanan ke bahagian luar lutut kiri.

Pastikan tapak tangan anda dipasaskan bersama dan tolak siku asas pada paha. Anda sepatutnya cuba berputar dan mengangkat bahagian pertengahan dan membina giliran. Tarik pinggul kanan sedikit, bagaimanapun, pastikan kedua-dua lutut anda selari.

Nota: Bilangan hingga lima dan bernafas selepas ini, memerah angkat anda untuk mengangkat bahagian tengah. Bernafas dan salib siku kiri ke lutut luaran istimewa. Bilangan hingga lima lagi, bernafas.

 1. Pahlawan

Berdiri di bahagian atas tikar anda, menjaga kedua-dua kaki bersama-sama.

Arah

Buat masa ini menggerakkan berat badan anda ke satu kaki sebelah, dan letakkan kaki kanan di belakang anda. Cuba untuk menjaga keselarasan tengah anda selari dengan lantai. Sematkan lengan sebelum anda lurus. Menarik maritim ke tulang belakang anda.

Nota: Pegang kedudukan ini dan tally kepada tiga dan bernafas.

 1. Setengah bulan

Half-Moon-Pose

Langkah kaki kanan ke depan, simpan di antara kedua tangan. Bangkit.

Arah

Buka lengan, bahagian pertengahan dan pinggul untuk mencapai postur Pahlawan. Pastikan tangan kiri di pinggul kiri dan cuba untuk melanjutkan lengan kanan anda. Buat masa ini menggerakkan berat badan anda ke kaki kanan dan angkat kaki kiri. Simpan kelapa kanan di tanah di bawah bahu. Putar lutut kanan. Pastikan berat badan anda disebarkan dengan adil di antara kaki dan tangan kanan anda.

Nota: Menaikkan lengan kiri anda semasa anda sedang memanjat tanah. Pegang ini dan juga mengira kepada lima.

 1. Segitiga Lurus-Lurus

Melangkah ke hadapan dengan kaki kanan anda.

Arah

Pastikan kaki kanan lurus apabila anda cuba meluaskan lengan kanan anda melampaui apa yang banyak orang anggap mungkin. Jangkau melewati jari kaki kanan. Buat masa ini turunkan tangan kanan anda dan sampai ke lantai. Simpan di bahagian hadapan kanan. Berikan berat badan anda kembali ke tumit. Tingkatkan tanah tinggi ke telinga anda. Beri perhatian bahawa selari dengan lantai. Ia sepatutnya menyerupai segitiga. Meningkatkan kedua-dua belah tulang rusuk anda sama seperti, dan menarik pusar anda ke tulang belakang seperti yang anda lakukan seperti itu.

Nota: Pegang ini dan hitung enam. Sangat bernafas dalam Melakukan satu ini sebelah kiri anda selepas ini.

 1. Plank Side

Pastikan kedua-dua kaki anda bersama

Arah

Pastikan jari kaki besar menyentuh. Gerakkan tangan kanan ke satu sisi. Bergerak di sebelah kanan anda sambil memegang tumit kanan ke bawah. Anda sepatutnya menyesuaikan diri dengan bahagian luar kaki kanan anda. Ambil lengan kiri di atas anda. Ia sepatutnya berada di telinga.

Nota: Cuba kekal tanpa henti dalam kedudukan ini dan hanya mengira kepada lima. Ulangi ini di sebelah kiri anda.

 1. Plastik Dolphin

Mulakan ini kerana anda sedang berehat di atas tikar.

Arah

Naikkan diri pada kedua siku anda. Buat masa ini mengambil kaki anda sejauh yang anda boleh. Pastikan badan anda berada dalam garis lurus. Bahu anda harus lebih dari siku secara khusus.

Nota: Pegang kedudukan ini selama sepuluh saat.

Diet rutin untuk sembuh lemak belakang

Rutin diet

 1. Kurangkan Pengambilan Kalori untuk Menghapus Lemak Lemak Kembali

Sekiranya anda memotong 500 kalori sehari dan kerap berlatih, anda akan kehilangan sekitar satu paun setiap minggu. Ini akan membantu anda dengan mengurangkan lemak belakang anda. Gunakan penjejakan khasiat untuk membantu anda mengurangkan 500 kalori. Ia juga akan membantu anda mengurangkan berat badan.

 1. Diet Seimbang untuk Menghilangkan Fast Back Fat

Terlepas dari kemungkinan anda memotong kalori anda untuk mengurangkan lemak, masih penting untuk makan rejimen makan yang diselaraskan.

 • Cuba tambahkan pelbagai jenis makanan dalam pelan diet anda.
 • Tambah protein pada setiap makan malam. Protein adalah suplemen penting dalam rejimen makan anda. Makanan seperti ayam, telur, tenusu, sayur-sayuran, ikan atau tauhu memberikan protein yang cukup untuk rejimen makan anda.
 • Makan sayur-sayuran dan buah-buahan setiap hari.
 1. Makan dengan bijak untuk sembuh Fast Fat Fast

Sentiasa mengenali makanan yang anda ambil, jumlah yang anda makan, dan juga apabila anda memakannya. Sekiranya anda adalah orang yang banyak makan, cubalah untuk membatasinya seberapa banyak yang anda boleh. Perlu diingat, makanan segera tidak baik untuk anda. Anda tidak akan hanya memasukkan lebih banyak berat badan, tetapi ini juga boleh membawa masalah yang berbeza.

Cuba untuk memasak formula yang bersih di rumah dengan penampilan biasa dan bunyi. Dapatkan beberapa formula yang mengandungi lemak untuk makan tengah hari, sarapan pagi dan makan malam. Anda juga boleh cuba melicinkan kehilangan berat badan untuk menyingkirkan lemak belakang anda. Terdapat beberapa resipi smoothie yummy yang baik untuk penurunan berat badan. Terdapat banyak formula lain yang sangat gemuk yang boleh anda cuba.

Jangan sekali-kali mengelakkan sarapan pagi. Juga, jangan makan banyak di tengah-tengah salah satu suplemen. Makan kurang lagi lebih kerap mungkin sepanjang tempoh hari. Begitu juga, jatuhkan minuman campuran dengan peluang yang anda minum. Sekiranya anda tidak dapat, maka pada kadar apa-apa, batasi ini pada satu hari dalam sehari, dan minuman dengan kawalan walaupun pada hari itu.

 1. Guna Kaca Taller dan Plat yang lebih kecil untuk Menghapuskan Fast Fat Fast

Kerana cara minda membentuk data visual, rentang hidangan anda boleh mempengaruhi bagaimana anda memilih jumlah rezeki yang anda perlukan untuk merasa puas.

Sekiranya plat anda adalah lebih besar daripada rezeki anda, anda akan merasa ia tidak mencukupi. Menggunakan piring littler akan memerlukan rezeki yang kurang untuk menjadikannya kelihatan penuh.

Cermin mata kecil kelihatan lebih cair daripada yang pendek, yang luas, tanpa mengira kemungkinan mereka mempunyai jumlah yang sama. Gunakan pewarna optik ini apabila anda meminum minuman manis yang anda perlukan.

 1. Sebelum Bahagian Pelan Makan

Banyak kecenderungan orang ramai untuk melengkapkan apa sahaja yang diletakkan di hadapan mereka, tanpa mengira kemungkinan mereka kini sudah penuh, dan pembuat makanan sedar bahawa individu akan membeli dan makan lebih banyak sekiranya mereka diberi bungkusan yang lebih besar.

 • Jangan sekali-kali duduk dengan pek besar kentang goreng. Letakkan pasangan dalam hidangan dan berhenti apabila hidangan kosong.
 • Reboot bahagian-bahagian kecil makanan ringan yang anda beli secara pukal.
 1. Makan dengan Sahabat yang Makan Kurang

Pada ketika individu makan secara sosial, mereka selalu mengambil tanda dari sekutu mereka tentang jumlah makan. Sekiranya ada individu di sekeliling anda yang makan ukuran yang cukup, pergi untuk membawa makan malam dengan individu yang kurang makan.

 • Sekiranya tidak sedar bahawa ini tidak dapat dibayangkan atau menjijikkan, dalam apa keadaan ingatlah kecenderungan ini dan perhatikan bagaimana makan individu lain mempengaruhi anda.
 • Sekiranya anda mempunyai kecenderungan untuk makan lebih banyak apabila hanya anda, bawa makan makan malam lebih banyak di kalangan individu lain dan semak sama ada ini membuat perbezaan.

Pokoknya:   Kenyataan yang paling sukar untuk menyingkirkan lemak belakang adalah bahawa anda tidak boleh sekadar mengelilingi tempat tertentu di tubuh anda dan mencairkan lemak anda. Ia memerlukan latihan badan penuh untuk benar-benar membakar lemak anda, dan anda akan melihat hasil seluruh badan anda. Ikuti cara di atas untuk menghilangkan lemak belakang anda dengan mudah.