Mengesan hickey adalah satu cara untuk menarik dalam gazes dan ketawa, mewujudkan penghinaan terperi individu dipengaruhi dan seterusnya mereka dapat tidak selesa dan tidak bersedia untuk pergi tentang perniagaan harian mereka dengan mudah.Atas sebab-sebab yang jelas, individu yang mempunyai hickeys mungkin mahu untuk mendapatkan mereka di luar sepantas mereka mendapat mereka.Untuk melihat lebih baik bagaimana untuk menghilangkan yang cepat hickey, ia akan menjadi lebih baik sekiranya kita mula-mula memahami apa hickey adalah.Secara umumnya orang menggunakan kata-kata biasa untuk hickeys seperti menghisap MARKS, KISS MARK, LOVE BITE, atau LOVE SYMBOL.Bagi sebahagian besar yang hickeys dirangka mencium tetapi mendalam atau menghisap rantau kulit.Wilayah-wilayah di mana hickeys adalah cepat dan berbentuk berkesan ada lengan-lengan dan leher.

Apakah yang dimaksudkan dengan Hickey?

hickey A ialah luka dicipta oleh keras mencium atau menggigit pada bahagian-bahagian tisu halus badan seseorang, misalnya leher.  Kecederaan itu berlaku sebagai akibat dari kapal-kapal berdinding terkecil yang terletak di bawah kulit kita yang diletakkan di bawah berat badan dan dalam jangka panjang mereka menggembirakan, mengeluarkan darah ke sel-sel di sekelilingnya. Gumpalan darah di sekeliling zon ini, membawa kecacatan yang rosak pada kulit di sekelilingnya tetapi tidak lama lagi kerana ketiadaan oksigen, pembekuan darah bertukar menjadi chestnut yang membosankan atau naungan biru. Pewarnaan ini adalah apa yang dilihat pada kulit luar dan dikenali sebagai hickey, yang juga dikenali sebagai "chomp kasih sayang" atau "pemeriksaan ciuman", dan boleh terus berlangsung selama seminggu untuk dua minggu, kontinjen yang mana sekeping tubuh menciptanya.

Menghilangkan yang Hickey

17 Pemulihan semula jadi untuk menghilangkan yang Hickey Fast

Sebelum anda pergi dan mula melupuskan hickeys, terdapat beberapa perkara yang penting untuk anda tahu. Paling penting, jika anda ingin menggunakan sejuk, ia adalah yang terbaik untuk menggunakannya sebaik sahaja anda dapat melihat hasilnya. Semakin cepat, semakin baik, namun dalam masa dua belas jam pertama adalah untuk sebahagian besar yang terbaik. Kedua, teknik memanaskan kehangatan adalah luar biasa untuk hickey yang telah tersekat selama dua hari atau lebih. Menggunakan strategi yang perlu dilakukan dengan kehangatan terus selepas anda mendapat hickey boleh memburukkannya dengan lebih banyak dan menjadikannya lebih sukar untuk mencabut hickey! Kesimpulannya, ya, hickey anda sangat mengerikan dan para sahabat anda akan kekerasan atau ibu anda akan melaksanakan anda atau apa sahaja, namun menggunakan kepala anda! Jadilah pintar dan selamat. Pergi meluangkan hickey anda dan beri komen untuk memberitahu kami bagaimana keadaannya!

 1. Peppermint

Kesan perangsang peppermint dapat membantu meningkatkan aliran darah, dan kemudiannya sangat berharga dalam merawat hickey. Ia juga boleh memperbaiki kapal yang langsing.

arah

 • Sapukan minyak pudina lembut pada julat kulit dipengaruhi.Pada mulanya akan ada rasa menggigil, bagaimanapun ia cepat akan hilang.Cuba untuk tidak menggunakan ubat ini lebih daripada dua kali sehari kerana ia boleh melecetkan kulit.
 • Memohon beberapa ubat gigi pudina-konstruk berdasarkan wilayah dipengaruhi untuk beberapa minit.Apabila menggigil itu telah berhenti, lap dgn tuala kecil yang hangat.Cuba untuk tidak menggunakan ubat ini lebih daripada sekali sehari.

Perhatian:  Kaedah-kaedah ini berfungsi dengan baik apabila dilakukan pada peluang yang paling awal selepas terbantut hickey.

 1. Kiub ais

Ice Pack

Cuba kaedah ini secepat mungkin. Anda mendapat hickey, retak urat di bawah kulit yang menimbulkan darah yang mengalir melalui kawasan tumpahan dan membentuk rumpun darah. Pendekatan yang baik untuk membantu lebih banyak penularan darah ke julat yang dipengaruhi dan dengan cara ini mengurangkan rentang Hickey, pada asasnya membuat zon penyejukan yang mengurangkan aliran darah keluar untuk kapal, mencabut kerapuhan dan tipiran aliran itu.

arah

 • Balut ais dalam tuala kertas dan melihat ia pada hickey anda.Akhbar immovably sekitar permukaan ais dan lembut Hickey dan hanya usaha untuk zon menyeluruh.Meninggalkan ais selama dua puluh minit dan selepas percubaan yang mencabut ia.Pengulangan bagaimanapun banyak yang boleh dijangka untuk hari pertama.
 • Anda juga boleh menggunakan pek ais atau sudu keras.Anda boleh meletakkan sudu logam sedikit sejuk untuk sedikit sepuluh minit lagi.Mengambil sudu dan bergesel hickey anda.Apabila ia tidak lebih sudu yang sejuk, kembalikan kepada sejuk dan menggunakan yang berikut.

Perhatian:  Awas! Cuba jangan meletakkan ais terus terang ke atas kulit anda. Berterusan menggunakan pek es atau letakkan sesuatu di antara ais dan kulit anda.

 1. Menghubungi panas

Cuba kaedah ini selepas 48 jam.Sebaik sahaja itu dibiarkan letupan urat bawah kulit anda , darah berkumpul, telah diperbaiki. Darah itu akan bertaburan secara beransur-ansur dan diserap semula ke dalam badan anda.

arah

Menelan semula denyutan darah hangat di zon Hickey akan membantu anda mencabut Hickey, ini akan membina aliran darah ke rantau ini. 10-20 minit di ladang Hickey, letakkan jag air panas atau pek panas. Anda tidak mempunyai kendi air mendidih atau pek hangat, anda boleh memanaskan air, menyerap air panas tuala, dan menggunakannya - hanya mengesahkan ia tidak terlalu panas.

Perhatian:  Cuba jangan menggunakan strategi panas dalam masa 48 jam selepas menerima Hickey. Kapal letupan mungkin tidak sepenuhnya sembuh, dengan mengembangkan aliran darah ke wilayah, anda boleh membuat hickey besar.

 1. Menggosok alkohol

Menggosok alkohol

Jika beberapa jam telah berlalu sejak anda mendapat hickey, menggosok minuman keras hanyalah elemen yang tepat untuk anda. Menggosok minuman keras mempunyai disinfektan, mengurangkan dan menyejukkan hartanah yang boleh membantu melupuskan cepat hickey.

arah

 • Memohon beberapa minuman keras menggosok ke julat dipengaruhi menggunakan bola kapas.
 • Gosok julat lembut selama beberapa minit.Ini akan membantu mengurangkan sebarang keresahan.
 • Menggosok arak boleh mengeringkan kulit anda, jadi memohon beberapa krim tepu di rantau ini selepas anda selesai.

Perhatian:  Lakukan ini beberapa kali setiap hari selama beberapa hari.

 1. Gunakan berus gigi

Strategi ini berfungsi untuk memisahkan dan menyebarkan darah ke sekeliling, menjadikannya kurang menuntut tubuh anda untuk mengumpulkan tanda-tanda hickey tersebut.

arah

Ambil berus gigi yang berlimpah padat (anda boleh menggantikan berus) dan "sikat" hickey itu. Pastikan anda memohon berat badan, tetapi tidak semua yang anda boleh menggunting rantau ini atau mencipta lebih banyak bahaya dan bengkak. Beberapa penggunaan individu bergetar berus gigi.

Perhatian:  Setelah melakukan hal ini selama lima hingga sepuluh menit, gunakan pek sejuk selama sepuluh menit dan kemudian ulangi proses ini jika Anda mendapatkan hasil.

 1. Aloe Vera

Aloe Vera adalah krim ciri yang akan membantu mengurangkan sensitiviti kawasan kulit yang dipengaruhi. Tambahan pula, sifat menenangkan dan pengurangannya akan membantu kapal-kapal letupan di bawah kulit anda semakin cepat.

arah

Gunakan gel Aloe Vera dan gosokkan gel ke dalam luka. Lakukan ini beberapa kali setiap hari.

Perhatian:  Sekiranya anda tidak mempunyai tumbuhan aloe Vera di rumah, anda boleh menggunakan krim atau pelembap berasaskan lidah buaya Vera dan memohon pada kulit yang dipengaruhi beberapa kali setiap hari selama dua hingga tiga hari.

 1. Vitamin K

Vitamin K menjangkakan pembekuan dan seterusnya boleh digunakan untuk merawat luka. Vitamin ini membantu badan anda mengimbangi darah terkumpul dan mempercepatkan metodologi mending.

arah

 • Sapukan krim atau krim yang kaya dengan vitamin K untuk hickey beberapa kali setiap hari sehingga luka telah hilang.
 • Makan vitamin makanan K-kaya seperti beras koko, bayam, kacang soya, brokoli, dan minyak ikan.

Perhatian: Anda juga boleh mengambil makanan tambahan untuk menggalakkan prosedur mending itu.

 1. Syiling Menghubungi

Strategi ini boleh sedikit sukar, tetapi secara tetap membuat perbezaan. Buat satu titik untuk berhati-hati ketika menggunakan teknik ini - jangan memburukkan lagi hickey anda seperti sekarang!

arah

 • Mengambil duit syiling.
 • Menggunakan dua jari untuk memaksa kembali kulit pada kedua-dua belah hickey dan menghulurkannya peringkat.
 • hickey yang jauh.Apa yang anda cuba lakukan di sini adalah untuk memisahkan dan menggoda darah dari hickey supaya ia kurang tebal, kurang membosankan, dan lebih mudah untuk badan anda untuk menelan.
 • Mengesahkan anda menggosok mata, iaitu, jauh dari tengah-tengah hickey itu.

Perhatian:  Kulit anda akan menjadi merah dari menggaru ketika anda selesai, tetapi ini akan hilang dalam masa yang singkat dan idealnya anda akan menjadi seperti itu juga!

 1. Peels pisang

Banana Peel Skin Tags

Ia melegakan dan penyejukan ciri-ciri yang bolehmembantu meminimumkan hickey anda  cepat.

arah

 • Disekat kulit yang pisang bersedia untuk rentang hickey anda.
 • Meletakkan dalam kulit itu pada luka selama 10 hingga 30 minit.

Perhatian: Lakukan ini beberapa kali setiap hari untuk mengurangkan kehadiran hickey itu.

 1. mengurut

Memijat berfungsi hebat untuk memisahkan pembekuan darah dan memperluaskan lagi penyebaran melalui rangkaian, yang berfungsi untuk membuang hickey.

arah

 • Guna tuala suam atau pemanasan kusyen dari kedai ubat berdekatan anda untuk kawasan hickey itu.Setelah wilayah panas, menggunakan jari anda untuk immovably menguli rantau ini.
 • Gosok dalam pergerakan bulatan dari luar yang keluar, memisahkan pembekuan darah dan menolak darah jauh dari teras hickey.
 • Meletakkan jari anda pada pusat tumpuan hickey dan memohon berat badan.Secara beransur-ansur seret jari anda ke arah tepi luar hickey itu.

Perhatian:  Ulangi proses ini 3 hingga 4 kali sehari.

 1. Orange

Jeruk mempunyai vitamin C yang tinggi, suplemen utama yang diperlukan oleh badan untuk memperbaiki kulit anda. Tambahan pula, vitamin C telah memperbaiki sifat-sifat yang akan membantu memulihkan hickey dengan cepat.

arah

Minum oren tambahan diperah. Daripada mengemas jeruk yang enak, minum perasan baru untuk hasil terbaik.

Perhatian:  Sekiranya peluang itu tidak dapat diakses, anda boleh mengambil 500 miligram vitamin C sebanyak tiga kali setiap hari selama seminggu untuk membantu mengubah kolagen anda.

 1. Cocoa Butter

Fungsi marjer kakao sebagai pakar mending yang baik untuk luka seperti hickey. Ia adalah losyen dan kemajuan yang hebat dalam pembangunan tisu kulit baru.

arah

 • Memohon pek panas pada hickey itu.Setelah pelbagai panas, memohon beberapa penyebaran koko.
 • Gosok zon lembut selama beberapa minit.Ini akan memisahkan pembekuan darah dan menguatkan tentu.
 • Lakukan ini beberapa kali untuk tempoh hari.

Perhatian:  Jika penyebaran koko tidak dapat diakses, anda boleh menggunakan minyak zaitun atau minyak badam.

 1. Cuka

Acid Reflux Apple Cider Vinegar

Cuka adalah ubat ciri baik untuk hickeys.Ia menaikkan darah pintu masuk ke kulit anda . Darah tebal di bawah kulit akan diserap semula.

arah

 • Kaedah yang paling berkesan untuk Menggunakan Ia:
 • Campurkan beberapa sudu cuka dengan hidangan air suam dan percikan sedikit bahan dengannya.
 • Kencangkan kain itu dan selepas itu letakkannya pada luka sebentar.

Perhatian:  Perlahan-lahan menguli dengan kulit dengan bahan. Rehash prosedur ini selama 10 minit dua kali atau tiga kali secara konsisten.

 1. aspirin

Aspirin juga digunakan untuk merawat hickey. Ubat-ubat sakit kepala ini menonjol di antara sistem terbaik untuk membantu aliran darah dengan lebih baik. Anda boleh menggunakan strategi ini berikutan 48 jam di mana kapal anda secara rasmi telah diperbaiki dan darah bersedia untuk diasimilasi sekali lagi ke dalam sistem peredaran darah anda. Ibuprofen berkhidmat untuk darah tipis untuk membuat aliran kurang menuntut, melakukan ini apabila kapal tidak dapat dipulihkan boleh membawa lebih banyak darah menumpahkan keluar dan sepanjang garis-garis yang lebih besar hickey.

 1. Tuna

Penyembuhan di rumah apabila minyak tuna diletakkan di atas hickey dan dibiarkan tinggal selama lima minit juga dijawab untuk bekerja. Dari situ, minyak ikan dibasuh meninggalkan Vitamin E dan Omega yang sangat penting untuk pemulihan kulit.

 1. Uncang teh

Beg teh hangat boleh digunakan sebagai panas, di mana ia dibungkus pada kulit. Cahaya ini hanya menganggap bahagian yang sama dengan pemampat panas, sementara teh dikatakan untuk mempercepat pemulihan kulit mati meskipun tidak terdapat pengesahan logik.

 1. Gunakan Ubat Gigi

ubat gigi

Ini adalah satu lagi kaedah untuk mengembangkan aliran darah ke zon tanda ciuman dan seterusnya menjamin bahawa pembekuan itu semula dikekalkan-cepat.Salah satu patut mencari pudina membina ubat gigi dan memohon berdasarkan hickey itu.Ini akan memberi kesan yang menggigil.Apabila sensasi menggigil yang telah meninggal dunia turun, basuh ubat gigi dengan air suam.Jangan menggunakan kaedah ini dengan kerap kerana ia boleh menyebabkan iritasi kulit  kemudian.

Tips untuk menghilangkan Hickey Fast

 1. Terapkan Make-up

Satu boleh menyembunyikan satu oleh penggunaan berdaya cipta dan bijak make-up.Make-up patut menyertai campuran yang akan menyembunyikan luka.A meliputi hijau yang akan menyembunyikan kesakitan merah biasanya digunakan, dengan penubuhan kuning meletakkan di atas untuk mengelakkan kesan salutan.Penubuhan ini patut disambungkan seragam pada julat yang merangkumi untuk tidak membuat ia kelihatan jelas.

 1. Memakai Pakaian

Anda boleh memakai pakaian untuk menampung hickeys. Gaya kerap digunakan sebagai merangsang parit saat ini untuk menyembunyikan hickeys. Sejak lama pullovers lengan panjang dan leher penyu dapat menjalankan pekerjaan di iklim yang sejuk. Pada ketika menggunakan strategi ini, pakaian yang dipakai perlu dipadankan dengan iklim atau jika tidak berpakaian pada musim akan menarik perhatian lebih banyak tentang anda.

 1. Sapukan Vitamin K Cream

Krim Vitamin K membantu dalam mengekalkan pembekuan darah di atas kulit dan dengan cara demikian mengurangkan gaya pewarnaan kulit. Rintangannya adalah bahawa ia tidak mudah diakses.

Bottom Line:

Menghapus hickey tidak begitu mudah. ​​Hickey akan mengambil masa yang paling melampau selama dua minggu untuk pulih sepenuhnya. Mengingati bahawa mereka berlaku di kalangan pasangan muda, maka hickeys adalah pemberi asas untuk memegang pihak yang bersalah yang melepaskan peluang utama untuk alamat dan kehadiran di tempat kerja. Hickeys kadang-kadang menyebabkan malu, dan cara bahawa terdapat pelbagai jenis ubat rumah di luar sana hanya memenuhi syarat bahawa mereka boleh menjadi kerengsaan. Daripada setiap teknik yang terakhir, adalah sesuai bahawa apabila anda perasan untuk mengalami hickey, gunakan ais sejuk yang diambil selepas salah satu pentadbiran untuk menjaminnya hilang dengan cepat. Semakin rendah darah yang tersebar ke tisu dari kapal ledakan, semakin kurang kesakitannya.